divendres, 17 d’abril del 2009

WINDOWS MAKER MOVIE
Inicialment ens vam reunir per concretar el tema a tractar en el vídeo. Un cop decidit, vam acordar com ho faríem (quines imatges introduiríem, quina cançó posaríem i com la modificaríem, adaptant la lletra, que gravaríem,…)
Posteriorment, vam quedar per gravar les tomes de vídeo. Un cop tots els materials recercats, buscant imatges en verd i buscant imatges en vermell (els dos elements destacats en el nostre vídeo) , gravat les tomes de vídeo i la cançó (“hakuna matata” però adaptada al tema del nostre vídeo i canta per una de les nostres components del grup, Marina, conjuntament amb el seu germà). I finalment vam fer el muntatge.
Parts del vídeo:

El vídeo consta de dues parts principals.
La primera creuant el carrer amb el semàfor en verd i la segona, esperant pacientment quant el semàfor està en vermell. Tots dos conceptes estan associats amb el seus colors corresponents.
Vam voler ressaltar algunes frases que la cançó en parla. Un clar exemple és quan mirem a un costat i a un altre alhora.

Problemàtiques:
Vam haver de realitzar les gravacions dos cops, ja què la primera la vam fer amb presses perquè ni els temps meteorològic ens va acompanyar. Durant la realització alhora de posar efectes va fer que el vídeo s’accelerés distorsionant el vídeo original.
I ara sí, altre cop fet el procés esperem que aquest sí assoleixi els resultats proposats ja que nosaltres estem orgulloses del treball fet .

Desitgen us agradi!!!